BURSA / KARACABEY - Şehit Yüzbaşı Atilla Savaş Acarca Ortaokulu

May

Şehidime Vefa Projesi kapsamında okulumuzda düzenlenen etkinlik Kaymakamımız Sn. Tahsin KURTBEYOĞLU, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sn. Emin DİNGİN, okul müdürleri, öğretmen ve öğrencilerin katılımıyla gerçekleşti. Tören sonrası lokma dağıtımı yapıldı. Şehitlerimizi rahmetle ve minnetle anıyoruz.

Proje ile okullarımızda milli-manevi bir atmosfer oluşturularak, okullarımıza ad olarak verilen ve okullarımızın eğitim bölgesinde ikamet etmiş şehitlerimizi öğrencilerimizin daha iyi tanıması ve anlaması amaçlanmıştır.

May

Maker Karavan Projesi kapsamında MAKER KARAVAN okulumuzu ziyaret etti.

Hayal et, tasarla ve üret yaklaşımı ile çocuklara 'kendin yap' kültürünü benimsetmeyi hedefleyen bir mobil STEAM eğitim aracı olan Maker Karavan ile öğrencilerimiz kodlama ve ahşap tasarım eğitimi aldılar. 3 boyutlu yazıcı teknolojisini yakından tanıma fırsatı buldular.

May

Şehidime Vefa Projesi kapsamında Karacabey şehitlik anıtını ziyaret ettik.

May

ONE EXPERT ONE DREAM ONE HOPE ETWİNNİNG PROJEMİZ BURSA İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ TARAFINDAN HAZIRLANAN E-DERGİ MAYIS SAYISINDA YAYINLANDI. ÇALIŞMALARIMIZA LINKE TIKLAYARAK ULAŞABİLİRSİNİZ:

May

Tebrikler Çocuklar. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı spor yarışmalarında ilçe 1.si olduk.

May

Yürütücülüğünü okul müdürümüz Altuğ Meşe ve Türkçe öğretmenimiz Merve Yılmaz'ın yapmış olduğu BIR UZMAN BIR HAYAL BIR UMUT etwinning projemizde 16-17 MART tarihlerinde Doktor Savaşım Duymaz ve Veteriner Hekim Özgür Çabuk zoom üzerinden öğrencilerimizle buluştu. Keyifli geçen söyleşide öğrenciler merak ettikleri bütün soruları işin uzmanlarına sorma fırsatı buldular.